Eğitim sistemimiz içerisinde alanımıza ve özlük haklarımıza sahip çıkma, yeni kazanimlar elde etme,ülkemizin spor politikalarına yön vermek ve güçlü bir meslek birligi olabilme adına Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerin kuracağı ve üye olabileceği bir sedikaya ihtiyaç olup olmadığını zaman ,zaman sosyal medyada tartışmaya açtık.
Bu tartışmayı bir adım daha öteye götürmek istiyoruz.

SENDİKALAŞMA SÜRECİNE BİRLİKTE KARAR VERELİM!

Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Pandami (salgın) sürecin Haziran ayı sonuna doğru bitmesi durumunda, yaz tatilinine girmeden Ankara'da bir toplantı organize etmek istiyoruz.


Yapılması planlanan bu toplantıda Sendikalaşma süreci ile ilgili olumlu veya olumsuz düşüncesi bulunan tüm paydaşlarımizi ve düşüncesini paylaşmak isteyen meslektaşlarımızla bir arada olmak istiyoruz.


Beden Eğitimi Öğretmenleri Dernekler Federasyonunu, Türkiye Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği, Farklı illerde bulunan müstakil Beden Eğitimi Öğretmenleri derneklerini ve alanimizla ilgili dernek bulunmayan illerden de sürece düşünceleriyle katkı vermek isteyen tüm meslektaşlarımızı davet ediyoruz.

Toplantı tarihi belirlenip resmi makamlardan ilgili izinler alındıktan sonra alanımızda kurumsalligi bulunan tüm temsilci kuruluşlara davet mektubu gönderilecektir.


Toplantıya bireysel olarak il ve ilçelerini temsilen katılmak isteyen meslektaşlarımız da ;05321583212 numaralı telefon numarasına WhatsApp üzerinden ad-soyad, il-İlce, görev yaptığı kurum ve telefon numarasıni bildirmeleri gerekmektedir.


Meslektaşlarımıza Saygıyla Duyurulur..

 

Sendikalaşma platformu