2. Kademe Kurs İçin:


Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince bu kursa sadece,
• E-Devlet Kapısı Spor Bilgi Sistemi üzerinden 2. Kademe yüzme denklik başvurusu SEDB tarafından onaylananlar, Veya
• 2. Kademe Temel Eğitim Sınavını başarıyla tamamlayanlar katılabilecektir. (1. Kademe Antrenörlük Belgesi üzerinden 1 yıl geçmiş olması ve 1. Kademe antrenörlük belgesine sahip olduktan sonra en az 1 seminer belgesi gerekmektedir.)

– Bütün kursiyerler için kursa gelmeden önce 72 saati geçmemiş Koronavirüs (Covid-19) testi yaptırmak zorundadırlar. Test yaptırmayan kişiler kesinlikle kursa kabul edilmeyecektir.

– Kurs sırasında havuz içi uygulamalar yapılacağından, adayların bu uygulamayı kaldıracak düzeyde antrenmanlı olmaları gerekmektedir.

– Kontenjan sayısı pandemi sebebi ile 60 kişiyle sınırlandırılmıştır.

• Kurs Yeri: Ümitköy Spor Kopmleksi – Koru, 2647. Sokak, Ankaralılar Cd.No:1 Çankaya/Ankara

• Kurs Eğitim Tarih Aralığı: : Adaylar 21 ŞUBAT Pazartesi günü saat 11:00’da havuz malzemeleri ile Ümitköy Spor Kompleksi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir. 25 ŞUBAT 2022 Cuma günü tüm derslerden sınav yapılacak ve kurs sona erecektir.

• Başvuru Tarihi: 7-11 ŞUBAT 2022

3. Kademe İçin:


Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince bu kursa sadece,

• E-Devlet Kapısı Spor Bilgi Sistemi üzerinden 3. Kademe yüzme denklik başvurusu SEDB tarafından onaylananlar,

• 3. Kademe Temel Eğitim Sınavını başarıyla tamamlayanlar katılabilecektir. (2. Kademe Antrenörlük Belgesi üzerinden 2 yıl geçmiş olması ve 2. Kademe antrenörlük belgesine sahip olduktan sonra en az 2 seminer belgesi gerekmektedir.)

– Bütün kursiyerler için kursa gelmeden önce 72 saati geçmemiş Koronavirüs (Covid-19) testi yaptırmak zorundadırlar. Test yaptırmayan kişiler kesinlikle kursa kabul edilmeyecektir. – Kurs sırasında havuz içi uygulamalar yapılacağından, adayların bu uygulamayı kaldıracak düzeyde antrenmanlı olmaları gerekmektedir.

– Kontenjan sayısı pandemi sebebi ile 60 kişiyle sınırlandırılmıştır.

• Kurs Yeri: Ümitköy Spor Kopmleksi – Koru, 2647. Sokak, Ankaralılar Cd.No:1 Çankaya/Ankara

• Kurs Eğitim Tarih Aralığı: : Adaylar 14 ŞUBAT Pazartesi günü saat 11:00’da havuz malzemeleri ile Ümitköy Spor Kompleksi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir. 18 ŞUBAT Cuma günü tüm derslerden sınav yapılacak ve kurs sona erecektir.

• Başvuru Tarihi: 1-7 ŞUBAT 2022 Spor Bilgi Sistemi üzerinden başvurularını gerçekleştirdikten sonra son başvuru gününe kadar ödeme yapmayan kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ödeme yapan ve başvuru koşullarını sağlayan tüm adaylara sistem üzerinden onay verilecektir. Ödeme yapıp kursa gelmeyen kişilerin ücret iadesi yapılmayacaktır.