WhatsApp, Özel Yanıt adı verilen yeni özelliğini Android Beta güncellemesiyle sunmaya başladı. Kullanıcıların aynı gruptaki diğer kişilere haber vermeksizin bir gruptaki bir katılımcıya özel mesaj göndermesine izin veren yeni işlev, şu anda yalnızca Android için Google Apps beta test kullanıcıları için kullanılabilir durumda. Bu özellik, beta sürümü 2.18.355 olan Android kullanıcıları için geldi. Güncellemenin birkaç hata ile birlikte geldiği söyleniyor. Bir grubun medya dosyalarını silerken, uygulamanın en son sürümü kilitlenebiliyor.

Geçen yıl Aralık ayında WhatsApp, Windows Phone uygulaması için bir güncelleme yayınlamış ve uygulamaya Private Reply (Özel Yanıtlama) adında yeni bir özelliklik kazandırmıştı. Aradan geçen 10 ayın ardından WhatsApp, Özel Yanıtlama özelliğini Android kullanıcılarının hizmetine de sundu. 

Bir grup sohbetindeyken, WhatsApp grubunda bir mesaj gönderildiğinde o mesajı gruptan bağımsız şekilde yalnızca gönderici için yanıtlayabileceksiniz. Bunu yapmak için WhatsApp grubunuzu açın, özel olarak yanıtlamak istediğiniz mesajın üzerinde parmağınızı basılı tutun, sağ üstteki ‘üç nokta’ simgesine dokunun ve son olarak ‘reply privately’ seçeneğine dokunun. Özellik şu anda Android'de WhatsApp 2.18.335 sürümünde mevcut.

Android cihazınızda en son WhatsApp beta sürümünü indirmek için resmi Google Play beta programının bir parçası olmanız gerekiyor.

milliyet