UEFA gruplarından bir üst tura çıkmayı garantilediklerini hatırlatan başkan Ali Koç, Bu durum futbol takımı adına güzel bir gelişme olarak kayda geçtiğini belirtti.

"Tüm eksiklikleri tespit edip bunların giderilmesine yönelik çalışmalarımız sürüyor"

Yönetim olarak sezonun ikinci yarısına hızla hazırlanmaya devam ettiklerini belirten Başkan Ali Koç, "Süper Lig’de aldığımız sonuçlar ve lig tablosunda bulunduğumuz yer bir o kadar mutsuzluk verici ve kabul edilemez durumda. Devre arasına kadar olabildiğince üst noktalara çıkıp sezon ortası kampına gitmek istiyoruz. Devre arasında da iyi bir hazırlık dönemi geçirerek ikinci yarıya çok daha mücadeleci ve oyun kalitesi yüksek bir takım kimliğiyle başlamak ilk hedefimizdir. Takımımızın çıkışa geçebilmesi için gerekli tüm eksiklikleri tespit edip bunların giderilmesine yönelik çalışmalarımız sürüyor." dedi.

"Fenerbahçe’nin tohumlarını yine hep birlikte atacak, omuz omuza başarılara yürüyeceğiz"

Taraftarların destekleriyle motive olduklarını belirten Başkan Koç, "İçinde bulunduğumuz olumsuz duruma rağmen taraftarlarımızın bir an bile vazgeçmeden gösterdiği destek ve inanç bu süreçte bizlere sonsuz bir güç ve motivasyon kaynağı oluyor. Bu birlik beraberliğimiz devam ettikçe inanıyorum ki zor günleri geride bırakacak, hedeflediğimiz, planladığımız şekilde geleceğin Fenerbahçe’sinin tohumlarını yine hep birlikte atacak, omuz omuza başarılara yürüyeceğiz." şeklinde konuştu.

"Tüm merak edilenleri şeffaf şekilde ele alacağız"

Bu ay içerisinde yapılacak ‘Camiaya Sesleniş’ programında, futbol takımının son durumu başta olmak üzere kulübün gündemdeki tüm konuları hakkında detaylı açıklamalarda bulunacağını ifade ederek, "Tüm merak edilenleri şeffaf şekilde ele alacağız" dedi.