2021 Faaliyet programımızda yer alan 2 kademe Uygulama Eğitimi Antrenör kurslarımız

Ön kayıt tarihleri: 18 Ocak – 08 Şubat 2021 tarihleri arasında olacaktır.

Kurs Başlangıç-Bitiş: 11-14 Şubat 2021 tarihleri arasında Zoom (online) çevrimiçi eğitim yapılacaktır. 15-19 Şubat 2021 tarihleri arasında Ankara Şefik Tetik Boks Spor Salonun da teknik-taktik yüz yüze eğitim yapılacaktır.

2021 Faaliyet programımızda yer alan 2. kademe Uygulama Eğitimi Antrenör kurslarımız, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı bünyesinde Şubat ayı içerisinde Ankara da yapılacak olup, başvuru şekli, tarih, programlar vs. kurs ile ilgili açıklamalar aşağıda belirtilmiştir. 

Kurs başvuruları; e-devlet spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Uygulama Eğitim Kurslarımıza daha önceden Spor Eğitim ve Araştırmaları Dairesi başkanlığı bünyesinde açılmış Temel Eğitim kurslarından başarılı olanlar ve yine E-devlet sistemi üzerinden BESYO Denklik işlemi başvurusu kabul edilen kişiler ve kategori yükseltmek isteyen kişiler katılabileceklerdir.

Uygulama eğitimine katılacak olan kişilerden başvuru için istenilen evraklar, E-devlet üzerinden sisteme yüklenecektir. E -devlet üzerinden yüklenen belgeler federasyona gönderilmeyecektir teknik taktik dersi başlangıcında elden toplanacaktır.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Antrenör Yönetmeliği kapsamında kursun başlamadan önce kursa  kabul edilen kişilerin isim listesi 09 Şubat 2021 tarihinde federasyon internet sitesinden ilan edilecektir. Kurs katılım kontenjanları her bir kurs için 50 kişi ile sınırlandırılmıştır. Kurs kontenjanlarının dolması halinde ileriki tarihlerde talep edilen kademelerde uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecektir ve federasyonumuz tarafından duyurusu resmi sitemiz üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ

E-Devlet Kurs Başvurusu; E-Devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı / Spor Bilgi Sistemi / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / / Kurs Başvuru / Antrenör/ ve diğer sekmelerin tamamlanması ile yapılacaktır.

Kurs ücreti; E-devlet üzerinden yapmış olduğunuz kurs başvurunuzun federasyon tarafından onaylanmasından sonra mail adresinize gönderilecek referans numarası ile Halk Bankasından kurum ödemeleri bilgisi verilerek ön kayıt tarihleri içerisinde yatırılacaktır.

2.Kademe Kurs Ücreti

Kategori yükseltmek ve Temel Eğitimden Başarılı Olup 2. Kademe Uygulama Eğitimi Kursuna Katılacaklar İçin Kurs Ücreti 500TL.

BESYO Denklik başvurusunda bulunup başvurusu onaylanan kişiler için 2. Kademe Uygulama Eğitimi Kurs Ücreti 200 TL.

Not: Bankada yukarıda belirtilen ücretler dışında ücretlendirme çıkması halinde lütfen federasyonu arayınız.

Kurs başvurusu kabul edilen kişiler kursa gelmeden en fazla 2 gün önce (13-14 Şubat tarihli test) Koronavirüs (Covid-19) testi yaptırmak zorundadırlar. Test yaptırmayan kişiler kesinlikle kursa kabul edilmeyecektir. Kişilerin test kontrolü; kursun ilk günü, Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden yapılacaktır. Kursa gelecek adayların uygulama eğitimine antrenman malzemeleriyle birlikte gelmeleri gerekmektedir.